A A A K K K
людям з порушенням зору
Центр професійного розвитку педагогічних працівників Кролевецької міської ради

Вебінар "Надання психологічної підтримки учасників освітнього процесу ЗДО в період воєнних дій"

Дата: 19.05.2022 09:06
Кількість переглядів: 48

 

11 травня 2022 року психолог Центру ПРПП Кролевецької міської ради  Тамара  Чуприна провела вебінар для вихователів  закладів дошкільної освіти Кролевецької міської ради з теми: «Надання психологічної підтримки учасникам освітнього процесу ЗДО в період воєнних дій». Зустріч відбулася за участі практичних психологів закладів дошкільної освіти Кролевецької міської ради.

Під час зустрічі практичний психолог Кролевецького закладу дошкільної освіти (ясла-садок) №6 Ольга Вєтрова розкрила питання особливостей реагування дітей 2-4 років на травмуючі події та провела з присутніми релаксаційну вправу.

Практичний психолог Кролевецької філії №1 опорного закладу «Кролевецький ліцей №3» Кролевецької міської ради Інна Подсосонна розповіла про особливості реагування дітей 5-6 років на травмуючі події, а також надала рекомендації вихователям, як поводитися з дітьми під час воєнних дій.

Практичний психолог Кролевецького навчально-виховного комплексу №6 «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів - заклад дошкільної освіти (ясла- садок)» Кролевецької міської ради Ольга Данильчук надала рекомендації  вихователям як працювати з батьками у воєнний час, познайомила з психологічними тонкощами на які потрібно звертати увагу батькам  спілкуючись з дітьми дошкільного віку під час воєнних дій.

    Психолог Кролевецького закладу дошкільної освіти (центр розвитку дитини) №9 «Ромашка» Кролевецької міської ради з присутніми провела ресурсну вправу та надала рекомендації,  як уникнути стресу.

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень