A A A K K K
людям з порушенням зору
Центр професійного розвитку педагогічних працівників Кролевецької міської ради

СЕРПНЕВА СТУДІЯ ДЛЯ ПРАКТИЧНИХ ПСИХОЛОГІВ, СОЦІАЛЬНИХ ПЕДАГОГІВ

Дата: 02.09.2022 17:10
Кількість переглядів: 55

 

2 вересня  2022 року відбулася онлайн зустріч для практичних психологів, соціальних педагогів  закладів освіти Кролевецької міської ради.

Під час зустрічі  Тамара ЧУПРИНА, психолог ЦПРПП Кролевецької міської ради, акцентувала увагу присутніх на пріоритетних  напрямках роботи  психологічної служби у 2022-2023 навчальному році.

У своєму виступі Тетяна СРІБРАНЕЦЬ, директор ІРЦ, повідомила про лист МОНУ № 1/6435-22 від 15.06.2022 «Щодо забезпечення освіти осіб з особливими освітніми потребами», в якому розкривається ряд змін до нормативно-правових актів, що  регулюють організацію інклюзії в закладах освіти під час воєнного стану. Директор ІРЦ звернула увагу, що проведення психолого-педагогічних та корекційно-розвиткових занять можливе у дистанційно-очній (змішаній) формі. Для цього розклад і форма цих занять затверджується керівником закладу освіти і погоджується із батьками дитини із ООП. Оплата за проведені заняття проводиться на підставі акту виконаних робіт, який також обов’язково підписується батьками дитини із ООП.

 Тетяна Срібранець підкреслила, що посилену увагу дитині із ООП практичний психолог закладу освіти надає на всіх рівнях підтримки і при всіх категоріях труднощів. На 4 і 5 рівні підтримки посиленої уваги від практичного психолога потребують і батьки (законні представники) дитини із ООП.

На завершення зустрічі Тамара Чуприна  провела з присутніми вправу на відновлення ресурсу.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень