A A A K K K
людям з порушенням зору
Центр професійного розвитку педагогічних працівників Кролевецької міської ради

ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ В МУЗИЧНОМУ ВИХОВАННІ ДОШКІЛЬНИКІВ

Дата: 22.11.2022 09:48
Кількість переглядів: 119

З метою поширення інноваційного та педагогічного досвіду керівників музичних закладів дошкільної освіти щодо впровадження сучасних освітніх технологій музичного розвитку дошкільників 17.11.2022 року консультантом ЦПРПП Кролевецької міської ради Людмилою СУЯРКО проведено онлайн-практикум «Інноваційні технології в музичному вихованні дошкільників».

Людмила СУЯРКО охарактеризувала  інноваційні та традиційні технології, які застосовуються в музичному вихованні дітей, ознайомила з різними видами здоров’язберігаючих, розвиваючих, корекційних, особистісно орієнтованих технологій, зупинилася на питанні використання проєктної та пізнавально-дослідницької діяльності, ІКТ-технології.

Під час практичного модулю учасники зустрічі переглянули майстер – класи  керівників музичних Кролевецького закладу дошкільної освіти (центр розвитку дитини) №9 «Ромашка». Зокрема, Інна СТРИБУЛЬ зупинилася на питанні впровадження технології «Хор рук». У виступі Раїси КУЦИНОЇ йшлося про роль, місце, значення технології музики дзвонів у роботі з дітьми дошкільного віку. Ірина ЛИСЕНКО презентувала систему роботи з питання «Body percussion для розвитку музично-ритмічних здібностей малят».

 Цей захід дозволив  педагогам обмінятися досвідом, почерпнути для себе багато цікавого та отримати позитивний емоційний заряд.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень