A A A K K K
людям з порушенням зору
Центр професійного розвитку педагогічних працівників Кролевецької міської ради

ІННОВАЦІЙНІ ПІДХОДИ ДО ДІЯЛЬНОСТІ КЕРІВНИКА МУЗИЧНОГО ЗДО

Дата: 16.12.2022 10:03
Кількість переглядів: 98

    

      Відбулася чергова онлайн-зустріч керівників музичних закладів дошкільної освіти міської територіальної громади із серії «Інноваційні підходи до діяльності керівника музичного ЗДО».

У ході зустрічі консультант центру професійного розвитку педагогічних працівників Кролевецької міської ради Людмила СУЯРКО зупинилася на питанні впровадження в практику роботи LEGO -конструктора та елементів музичної терапії, охарактеризувала структуру даних занять, ознайомила з основними напрямками LEGO -технології та музичної терапії.

Своїми доробками, напрацюваннями за темою онлайн-практикуму поділилися з колегами керівники музичні Кролевецького закладу дошкільної освіти (ясла-садок) №5 Інна ДЕМЧЕНКО та Кролевецького закладу дошкільної освіти (ясла-садок) №7 Людмила АНТОНЕНКО та Ольга ПЕТРИКЕЙ.

Інна ДЕМЧЕНКО запропонувала переглянути відеозапис музичного заняття з елементами музикотерапії «Екскурсія до екоферми», в основі якого використання різноманітних вправ, ігор, завдань даної технології.

Людмила АНТОНЕНКО зупинилася на питанні «Можливості музичних занять для розвитку творчості з використанням LEGO», запропонувала переглянути відеоматеріали «LEGO на музичних заняттях».

Свій досвід роботи з питання «Використання техніки Body Percussion у роботі з дітьми дошкільного віку» та відеоматеріали на відповідну тематику представила Ольга ПЕТРИКЕЙ.

Учасники зустрічі мали можливість переглянути відеоролик «Європейські композитори», в основі якого ритмічно-рухова інтерпретація музичних творів.

Педагоги ще раз переконалися в тому, що використання інноваційних технологій дає змогу реалізувати особистісно орієнтований підхід у реалізації завдань музично-естетичного виховання дошкільників.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень