A A A K K K
людям з порушенням зору
Центр професійного розвитку педагогічних працівників Кролевецької міської ради

ВЕРНІСАЖ ПЕДАГОГІЧНИХ ІДЕЙ ВИХОВАТЕЛІВ-МЕТОДИСТІВ ЗДО

Дата: 13.02.2023 22:16
Кількість переглядів: 94

Атестація педагогічних працівників – одне з найважливіших питань  у діяльності закладів освіти. Це важливий момент у діяльності керівника, педагогічного колективу і самого педагога, який прагне самовдосконалення.

Свої творчі пошуки та надбання, свій педагогічний досвід використання передових ідей та інноваційних технологій  презентували вихователі-методисти закладів дошкільної освіти  Тетяна КОБИЗЬКА (Кролевецький ЗДО №7), Любов БОРТНИК (Кролевецький ЗДО №9 «Ромашка»)   під час вернісажу педагогічних ідей, який відбувся 13.02.2023 року.

Розпочинаючи зустріч, консультант центру професійного розвитку педагогічних працівників Кролевецької міської ради Людмила СУЯРКО,  охарактеризувала досягнення та здобутки педагогів за міжатестаційний період.

Тетяна КОБИЗЬКА познайомила присутніх із сучасними формами та напрямками організації методичної роботи в закладі дошкільної освіти. Особливу увагу приділила питанню використання інноваційних технологій (майстер-класи, ділові ігри, тренінги, коучинг, воркшоп, геокешинг, мозковий штурм) та організації роботи з педагогами в умовах дистанційного навчання. Запропонувала переглянути відеозапис воркшопу «Я – педагог! В гармонії з самим собою».

Любов БОРТНИК представила учасникам зустрічі методичний порадник «Здорове та безпечне середовище в умовах сьогодення», виокремила основні чинники  до створення  предметно-ігрового середовища, зупинилася на питанні створення безпечних умов для формування  творчої особистості дитини.

Захід показав, що  педагогічні працівники закладів дошкільної освіти намагаються не зупинятися на досягнутому, постійно бути в творчому пошуку, займатися самовдосконаленням.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень