A A A K K K
людям з порушенням зору
Центр професійного розвитку педагогічних працівників Кролевецької міської ради

ОСВІТНІЙ CATCH UP. РЕСУРСНА ЗУСТРІЧ ВЧИТЕЛІВ ІНОЗЕМНИХ МОВ «ДОЛАЄМО ОСВІТНІ ВТРАТИ»

Дата: 30.11.2023 14:40
Кількість переглядів: 20

Важкі часи, негативні чинники впливають та залишають негативний слід на якості освіти та сформованості в учнів необхідних навичок. Наразі гостро стоїть питання подолання  освітніх втрат.

29 листопада 2023 року консультантом центру професійного розвитку педагогічних працівників Кролевецької міської ради Іриною КЛИНДУХ було організовано ресурсну онлайн-зустріч для вчителів іноземних мов.

Говорили про «освітні втрати», «втрати в навчанні», «освітні розриви», «прогалини в навчанні», розглядали алгоритм компенсації втрат. Учасники отримали не лише рекомендації щодо подолання освітніх втрат, а й ознайомилися з цифровим діагностичним інструментарієм на платформі ВШО щодо їх виявлення. Також консультантом ЦПРПП було здійснено огляд інтернет-ресурсу для надолуження освітніх втрат «Штучний інтелект, що визначає рівень знань. Тест для надолуження освітніх втрат».

Учасники заходу дійшли висновку, що вмотивовані педагоги, які прагнуть до професійного зростання та забезпечення якості освіти, спроможні навчати й навчатися в умовах, що склалися, шукати шляхи для забезпечення якісного освітнього процесу, мінімізувати й долати освітні втрати.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень