A A A K K K
людям з порушенням зору
Центр професійного розвитку педагогічних працівників Кролевецької міської ради

Інноваційні інструменти та освітні ресурси вчителя інформатики НУШ

Дата: 08.12.2023 14:04
Кількість переглядів: 27

 

07 грудня 2023 року відбулася онлайн – зустріч спільноти вчителів інформатики закладів загальної середньої освіти Кролевецької міської ради. Під час заходу педагоги опановували  онлайн – ресурси та цифрові інструменти, які допоможуть сучасному вчителю урізноманітнити освітній процес та мотивувати учнів до навчання.

Консультант центру професійного розвитку педагогічних працівників Алла ЖЕЛТОБРЮХ акцентувала увагу на важливості формування інформаційно-цифрової компетентності педагога, здійснила огляд корисних застосунків, які містять дидактичний матеріал, допоможуть у підготовці та проведенні уроків, дозволять організувати спільну роботу та здійснити перевірку навчальних досягнень здобувачів. Консультант ознайомила з інструментами для візуалізації даних, з онлайн – ресурсами для створення інфографіки, охарактеризувала способи використання інфографіки на уроках інформатики.

Учитель інформатики Кролевецького ліцею № 1 Олена ШАБЕЛЬНИК поділилася досвідом використання технології «веб-квесту» як ефективного інструменту для розвитку навичок роботи з певним програмним забезпеченням, удосконалення знань з різних тем та предметів, а також навела приклади застосування даної технології на уроках інформатики.

Дарина КОРОВ’ЯКОВСЬКА, вчитель інформатики Кролевецького ліцею № 2 ім. М. Лукаша, презентувала веб – сервіси для створення інтерактивних вправ, завдань, вікторин, ігор, тестів та розповіла про їх використання на різних етапах уроку.

Учасники зустрічі отримали корисні та практичні поради щодо використання різних освітніх ресурсів, нові ідеї для подальшого професійного розвитку.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень