A A A K K K
людям з порушенням зору
Центр професійного розвитку педагогічних працівників Кролевецької міської ради

РЕСУРСНА ЗУСТРІЧ "ПСИХОЕМОЦІЙНА ПІДТРИМКА: ТУРБОТА ПРО СЕБЕ ПІД ЧАС ВІЙНИ"

Дата: 12.12.2023 15:00
Кількість переглядів: 17

Війна є травмівною подією, що викликає почуття безпорадності та незахищеності, впливаючи на свідомість кожної людини. Важливо для кожного з нас якісно дбати про себе, свій емоційний і психологічний стан. Тільки так ми зможемо з мінімальними втратами для нашого життя і нервової системи впоратися з наслідками жахливих подій навколо.

Психологом центру ПРПП Кролевецької міської ради Мариною МАКАРЕНКО була проведена чергова ресурсна зустріч для працівників центру. Учасники зустрічі опановували дихальні техніки, адже глибоке дихання – це ефективний спосіб зменшення почуття тривоги та стресу. Вправа для регуляції емоційного стану «Долоньки» сприяла пошуку ресурсів, що наповнюють нас енергією. А техніка «Малювання музики» дозволила залучити одразу три сенсорних канали: візуальне сприйняття, слух і тактильні відчуття. Вона допомогла вивільнити та візуалізувати емоції учасників зустрічі.

На завершення присутні мали можливість долучитися до мистецтва квілінгу. Кожен мав змогу відобразити свій внутрішній світ у техніці «квілінг» та адресувати один одному побажання добра, любові, щирості, взаємопідтримки та допомоги в такі нелегкі для нас часи.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень