A A A K K K
людям з порушенням зору
Центр професійного розвитку педагогічних працівників Кролевецької міської ради

УПРОВАДЖУЄМО ДЕРЖАВНИЙ СТАНДАРТ БАЗОВОЇ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ: ОБИРАЄМО МОДЕЛЬНІ НАВЧАЛЬНІ ПРОГРАМИ ТА ПІДРУЧНИКИ НА ЦИКЛ БАЗОВОГО ПРЕДМЕТНОГО НАВЧАННЯ (7-9 КЛАСИ)

Дата: 26.02.2024 14:33
Кількість переглядів: 30

У 2024/2025 н.р. реформа НУШ переходить у цикл  базового предметного навчання (7-9 класи) Державного стандарту базової середньої освіти. І перед педагогами постають нові завдання: вибір модельних програм та начального забезпечення до них. Саме тому  протягом лютого 2024 року для вчителів  закладів загальної середньої освіти мовно-літературної, громадянської та історичної, технологічної, а також мистецької освітніх галузей проведено консультування  щодо вибору модельних навчальних  програм та підручників для 7 класу.

Ірина КЛИНДУХ, консультант центру професійного розвитку педагогічних працівників Кролевецької міської ради, нагадала, чим відрізняються модельна та навчальна програми, надала необхідну інформацію про базу модельних навчальних програм, ознайомила з переліком підручників для 7 класу закладів загальної середньої освіти, яким надано гриф «Рекомендовано Міністерством освіти і науки України», та графіком онлайн-презентацій авторських концепцій підручників.

Вчителі отримали змістовну інформацію, а також можливість обговорити свій вибір під час онлайн-зустрічей та спілкування у viber-групах.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень