A A A K K K
людям з порушенням зору
Центр професійного розвитку педагогічних працівників Кролевецької міської ради

МАРАФОН ЦИФРОВОЇ ГРАМОТНОСТІ. Практикум «Використання додатків Google в роботі вчителя»

Дата: 04.03.2024 16:49
Кількість переглядів: 26

Як зазначається у професійному стандарті, інформаційно-цифрова компетентність вчителя є однією з базових компетентностей НУШ, дає можливість бути сучасним, активно діяти в інформаційному середовищі, використовувати  відкриті ресурси та технології для професійного розвитку.

Останній часом через свою зручність та простоту використання набули популярності хмарні технології. Їх використання відкриває широкі можливості для розвитку різних форм мережевої взаємодії всіх суб'єктів освітнього процесу.

Про переваги сервісу Google, як невід’ємного помічника у навчанні, розповіла педагогам консультант центру ПРПП Алла ЖЕЛТОБРЮХ під час практикума «Використання додатків Google в роботі вчителя». Під час заходу було розглянуто можливості веб-додатків даного сервісу для ефективної організації освітнього процесу, наведено приклади використання застосунків у роботі вчителя з метою зберігання та поширення інформації, створення навчальних матеріалів та відеоматеріалів, організації спільної роботи, опитувань, перевірки знань здобувачів тощо. Також було запропоновано ресурси для підвищення кваліфікації вчителів щодо особливостей використання додатків Google.

Захід мав на меті  розвиток цифрових навичок та вмінь, а також створення  позитивної мотивації щодо формування інформаційно-цифрової компетентності педагогів.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень