A A A K K K
людям з порушенням зору
Центр професійного розвитку педагогічних працівників Кролевецької міської ради

ВІТАЄМО З ПЕРЕМОГОЮ

Дата: 11.03.2024 15:17
Кількість переглядів: 353

Сьогодні, як ніколи, важливо підтримувати ментальне здоров’я дошкільнят. Зробити це можна за допомогою простих та дієвих інструментів.

Міжнародним фондом  UNICEFUkraine за підтримки Міністерства освіти і науки України в межах Всеукраїнської програми ментального здоровʼя «Ти як?» упродовж лютого проведено конкурс «Гратися і не боятися».

До участі в конкурсі долучилися вихователі Ірина ВИСОЦЬКА, (Кролевецький заклад дошкільної освіти (ясла-садок) №5), Олена БУЙВАЛ, ОКСАНА ПАРНА (Кролевецький заклад дошкільної освіти (ясла-садок) №7), Світлана ЗАВГОРОДНЯ, Вікторія РЕЗНІЧЕНКО, Олена ГРИЩЕНКО (Кролевецький заклад дошкільної освіти (ясла-садок) №11 «Оленка»), Ольга ДАНИЛЬЧУК, Алла СМОГОЛЬ (Кролевецький ліцей №6).

Педагогічні працівники продемонстрували свої навики, вміння дітей щодо використання ефективних методів та прийомів формування здорових міжособистісних стосунків, співчуття до почуттів інших, розвитку позитивної самооцінки в дошкільнят та позитивних звичок, повно та творчо виконали конкурсні завдання.

5 вихователів закладів дошкільної освіти Кролевецької міської ради визнано переможцями, які увійшли у число 200 найкращих серед педагогів України.

Щиро вітаємо Ірину ВИСОЦЬКУ, Олену БУЙВАЛ, Оксану ПАРНУ, Вікторію РЕЗНІЧЕНКО, Аллу СМОГОЛЬ з перемогою. За результатами конкурсу вони отримали розвивально-розважальні набори для дітей від ЮНІСЕФ.

Світлана ЗАВГОРОДНЯ, Олена ГРИЩЕНКО, Ольга ДАНИЛЬЧУК, які виконали всі умови конкурсу отримають заохочувальні подарунки від ЮНІСЕФ.

Радіємо, що попри нелегкі часи Ви продовжуєте розвивати та підтримувати ментальне здоров’я українських дошкільнят, докладаєте всіх зусиль, щоб вони розвивалися та навчалися.

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень