A A A K K K
людям з порушенням зору
Центр професійного розвитку педагогічних працівників Кролевецької міської ради

БІБЛІОТЕЧНА КАВ’ЯРНЯ: ВІДНОВЛЮЄМО ВЛАСНИЙ РЕСУРС

Дата: 25.03.2024 17:01
Кількість переглядів: 40

Вміння тримати ресурси в балансі дає можливість зберігати власні працездатність та здоров’я на багато років. З поняттям «власний ресурс» та з практиками відновлення ресурсів знайомилися бібліотекарі закладів загальної середньої освіти 21 березня 2024 року під час заходу, проведеного на базі центру професійного розвитку педагогічних працівників Кролевецької міської ради.     

Консультант центру ПРПП Алла ЖЕЛТОБРЮХ організувала активну діяльність, під час якої присутні знайомилися з інноваційними формами залучення до читання, обговорювали шляхи реалізації Стратегії розвитку читання на 2023-2032 роки, презентували кращі літературні новинки, виконували практичні завдання з елементами арт-терапії, виготовляли книжкові закладки.

Цікаві вправи щодо збереження власного ресурсу, покращення психологічного стану, зняття емоційної напруги, підвищення розумової працездатності провела з учасниками зустрічі Марина МАКАРЕНКО, психолог центру ПРПП.

«Бути в ресурсі» - це те, що допомагає нам рухатися далі, забезпечувати свої потреби та мати на це енергію. Отримані поради допоможуть впоратися зі стресом, попередити вигорання та відновити власний ресурс.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень