A A A K K K
людям з порушенням зору
Центр професійного розвитку педагогічних працівників Кролевецької міської ради

СЕМІНАР ДЛЯ СПЕЦІАЛІСТІВ ПСИХОЛОГІЧНОЇ СЛУЖБИ ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ КРОЛЕВЕЦЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ «ПОДОЛАННЯ СТРЕСУ, ТРАВМИ І ГОРЯ»

Дата: 02.04.2024 13:41
Кількість переглядів: 13

 

Стрес став частиною нашого повсякдення, і дуже часто ми не можемо йому запобігти. Однак нам під силу впоратися з ним і допомогти у цьому іншим.

29 березня  2024 року на базі Кролевецького ліцею № 2 імені М.О. Лукаша Кролевецької міської ради відбувся семінар для спеціалістів психологічної служби закладів освіти Кролевецької міської ради з теми: «Подолання стресу, травми і горя».

Ірина ФЕДОРЕНКО, практичний психолог Кролевецького ліцею № 2, у своєму виступі ознайомила учасників семінару з «Ізраїльською моделлю подолання стресу Basic PH: як розвивати стійкість та відновлювати внутрішній ресурс».

Марина ЧУПРИНА, соціальний педагог Кролевецького ліцею № 2, провела ресурсну вправу, метою якої було виготовлення арт-терапевтичного колажу «Мої ресурси. Що мене підтримує та надихає».

Заключною частиною заходу став практичний воркшоп «Екстренна валізка психолога щодо  надання першої психологічної допомоги».  Ірина Леонідівна продемонструвала свою «валізку психолога». Практичні психологи та соціальні педагоги у ході семінару ділилися власним досвідом роботи, обмінювалися думками, ідеями, збагатили свої знання та отримали приємні позитивні враження.

Щира вдячність адміністрації, психологічній службі  Кролевецького ліцею № 2 імені М.О. Лукаша за можливість проведення даного заходу, а учасникам семінару -  за активність та співпрацю.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень